Despre Noi

In fiecare zi,umanitatea isi demonstreaza geniul in domeniul stiintific si suntem convinsi ca acest geniu nu are limita. Acest website are ca scop principal:Cunoasterea alimentelor,nutritia umana si industrializarea alimentelor.

 

 

 

Această pagină ar trebui să conţină informaţii detaliate despre acest proiect web, despre afacerea dumneavoastră, produsele şi serviciile pe care le oferiţi. Concentraţi-vă pe propriile calităţi, descrieţi istoria companiei, certificate şi premii.

Puteţi sublinia informaţiile importante sau anunţurile în text ca şi acesta.

Istoria proiectului

Acest website are ca scop principal, cunoasterea alimentelor, nutritia umana si industrializarea alimentelor,si nu tinde sa fie exhaustiv.

Cand o sa  cunoastem compozitia si caracteristicile  alimentelor va fi foarte usor sa stim care dintre  acestea  pot provoca riscuri.

 

Aici puteţi descrie istoria proiectului şi prezenta motivele pentru care l-aţi creat. E de recomandat să menţionaţi etapele proiectului şi să cinstiţi persoanele care au participat la crearea acestuia.

Utilizatorii noştri

Problema "alimentelor sigure" pentru consumul uman este destul de complexa,delicata si greu de rezolvat ,in special pentru faptul ca exista foamete si saracie pe  aceasta planeta pe care umanitatea se "straduieste sa o sufoce" in permanenta.   

 

 

 

 

Aici puteţi descrie un utilizator obişnuit şi de ce acest proiect este important pentru el. Este bine să vă motivaţi vizitatorii pentru ca ei să se reîntoarcă pe website-ul dumneavoastră.

Blog

INGHETATA,...CEL MAI APRECIAT DESERT :)

23.05.2014 07:54
    “Dulce rece, cu consistenta mai mult sau mai putin solida sau pastoasa, obtinut prin inghetarea unui amestec de lapte sau derivati ai laptelui, zahar, oua, fructe si alte...

Margarina si consumul de margarina

20.05.2014 07:51
   Margarina si consumul de margarina Margarina a fost fabricată pentru prima dată în 1869 de catre chimistul Hippolyte Mège-Mouriès, prin baterea seului de vită cu lapte, ca înlocuitor al untului. Astazi este recunoscută  ca un produs de masă, tartinabil, cu....„calităţi...

Alimentatia moderna si xenobioticele

12.05.2014 09:40
XENOBIOTIC  gr. xenos = strain, bios = viata.    Adica,  substanta straina organismului.   Omul recurge de mult timp la adăugarea substantelor chimice în alimente pentru diferite motive, inclusiv îmbunatatirea calitativă a alimentului, aroma, aspect şi culoare. Fumul, sarea...

Produsele din carne, nitritii si nitratii

09.05.2014 11:39
Nitritii si nitratii in produsele din carne De foarte multe ori am auzit (si mai aud inca :) ) afirmatii ca: -Eu nu mananc salamuri si nici alte produse din carne cumparate, pentru ca sunt cu nitriti..... (sau cu altceva..... :) )! -De ce utilizeaza nitriti in prosusele din carne? Vor  sa ne...

Valoarea energetica sau valoarea nutritiva?

07.05.2014 11:58
                                        Insumand necesarul biologic  si necesarul energetic  rezulta necesarul nutritiv al alimentelor ingerate. Avand in vedere ca toate formele de viata...

De ce trebuie sa ne alimentam in mod variat?

05.05.2014 10:42
Pe langa grasimi , proteine, glucide (carbohidrati)…..si alcool, care au rolul de a ne furniza energie, alimentele au rolul de a ne asigura substantele nutritive  indispensabile,  cum sunt  aminoacizii esentiali, acizii grasi esentiali, vitamine s.a.m.d. Sunt substante pe care...

O altfel de abordare a elementelor nutritive.

01.05.2014 00:00
O altfel de abordare a elementelor nutritive. Majoritatea oamenilor sunt de parere ca elementele nutritive si vitaminele sunt una si acelasi lucru……sau sunt suprapuse perfect. Dar nu este asa. Cate elemente nutritive principale exista? Exista 6 elemente nutritive semnificative! 1.Glucidele sau...

Despre alimentele pe care le consumam in fiecare zi.

29.04.2014 00:00
Despre alimentele pe care le consumam in fiecare zi. Aditivii alimentari (E-urile) sunt substanţe care sunt utilizate la prepararea unor produse în scopul ameliorării calitătii acestora sau pentru a permite aplicarea unor tehnologii avansate de prelucrare. În istoria alimentară a diferitelor...
<< 1 | 2 | 3