Despre Noi

In fiecare zi,umanitatea isi demonstreaza geniul in domeniul stiintific si suntem convinsi ca acest geniu nu are limita. Acest website are ca scop principal:Cunoasterea alimentelor,nutritia umana si industrializarea alimentelor.

 

 

 

Această pagină ar trebui să conţină informaţii detaliate despre acest proiect web, despre afacerea dumneavoastră, produsele şi serviciile pe care le oferiţi. Concentraţi-vă pe propriile calităţi, descrieţi istoria companiei, certificate şi premii.

Puteţi sublinia informaţiile importante sau anunţurile în text ca şi acesta.

Istoria proiectului

Acest website are ca scop principal, cunoasterea alimentelor, nutritia umana si industrializarea alimentelor,si nu tinde sa fie exhaustiv.

Cand o sa  cunoastem compozitia si caracteristicile  alimentelor va fi foarte usor sa stim care dintre  acestea  pot provoca riscuri.

 

Aici puteţi descrie istoria proiectului şi prezenta motivele pentru care l-aţi creat. E de recomandat să menţionaţi etapele proiectului şi să cinstiţi persoanele care au participat la crearea acestuia.

Utilizatorii noştri

Problema "alimentelor sigure" pentru consumul uman este destul de complexa,delicata si greu de rezolvat ,in special pentru faptul ca exista foamete si saracie pe  aceasta planeta pe care umanitatea se "straduieste sa o sufoce" in permanenta.   

 

 

 

 

Aici puteţi descrie un utilizator obişnuit şi de ce acest proiect este important pentru el. Este bine să vă motivaţi vizitatorii pentru ca ei să se reîntoarcă pe website-ul dumneavoastră.

Blog

Intoleranța la lactoză

21.09.2015 16:24
                                                             Intoleranța la lactoză   (..şi laptele de capră îl ai cu îndestulare, pentru...

Alergia la gluten

04.02.2015 19:07
              De foarte mult timp, graul este cunoscut ca fiind "painea cea de toate zilele", insa acest aliment poate cauza probleme grave persoanelor care sufera de intoleranta la gluten, afectiune cunoscuta si sub denumirea de...

Alimentatie disociata prin religie?Alimentatia Kosher

08.01.2015 12:49
Alimentatie disociata prin religie?.Alimentatia Kosher  ”Cine este înțelept? Cel care învață de la orice om. Cine este puternic? Cel care își stăpânește instinctele. Cine este bogat? Cel care este mulțumit cu ceea ce are. Cine este onorat? Cel care își onorează semenii.” (Ben Zoma) Legile...

Painea si amelioratorii

19.11.2014 15:15
                                                              Amelioratorii sunt substante care, folosite in cantitate mica, conduc la...

Painea, aliment de baza?

11.11.2014 15:56
  "Am auzit cartirea fiilor lui Israel. Spune-le dar:  Seara carne veti manca, iar dimineata va veti satura de paine, si veti cunoaste ca Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru".   (Iesirea 16:6).   Conform legii, prin paine  se intelege „produsul obtinut prin coacerea totala sau...

Strugurii, vinul si voia buna

01.10.2014 08:30
  Strugurii au un rol important, in alimentatie, datorita continutului in glucide, acizi, substante odorante si altele. Numeroase cercetari realizate in ultimul deceniu pe plan mondial atesta faptul ca un consumator moderat si regulat de vin influenteaza starea de sanatate a consumatorului de...

Dependenta de cafea?...

26.09.2014 12:57
Cofeina este un alcaloid capabil sa inhibe actiunea bacteriilor si a ciupercilor si cauzeaza sterilitate anumitor insecte,.... scazand numarul acestora. In plus, cofeina patrunde in sol si inhiba cresterea buruienilor, ceea ce poate duce la distrugerea plantelor respective. Plantele ce detin...

....cu glazura de ciocolata

17.09.2014 20:10
    Dupa cum stim cu totii, ciocolata este obtinuta din cacao, iar cacao este un produs natural care contine peste 600 de compusi chimici diferiti.  Cantitatea de cacao din ciocolata variaza de la 7% la 35% în ciocolata cu lapte la 30% la 80% în ciocolata neagra. Momentan nu exista...

Oare de ce aluatul nu are gust de paine coapta si de ce carnea fiarta are gust diferit de carnea prajita?

04.09.2014 18:17
Brunificarea nonenzimatica.doc (205824)

Sucuri din fructe si bauturi racoritoare

12.08.2014 14:54
  Bauturile din fructe (nonalcoolice) sunt bogate in vitamine, au efect racoritor si reconfortant. Data fiind importanta lor pentru nutritie si in lupta contra alcoolismului, in toate tarile productia si consumul lor s-a dezvoltat foarte mult. Prepararea acestor bauturi este simpla si ieftina....
1 | 2 | 3 >>